Jesenske počitnice 2018

Prišla je jesen in s tem se bližajo tudi jesenske počitnice. Taborniki Rodu Rožnik bomo letos zopet organizirali varstvo otrok. Vabljeni ste člani našega rodu, ter vaši prijatelji, bratci, sestrice…, ki že obiskujete osnovno šolo (1. do 5. razred).

Organizirano varstvo bo potekalo 29. in 30. 10., ter 2. 11. 2018 predvidoma med 7.30 in 16.30. Vsak dan se zberemo v Bajtici (Pržanjska 10b), kjer tudi zaključimo. Prav tako je vsak dan poskrbljeno za malico in kosilo.

Na kratko o programu:

V ponedeljek, 29. 10., bomo imeli kuharske delavnice, kjer bomo poskrbeli za naše lačne trebuščke.

V torek, 30. 10., se bomo preizkusili v naših taborniških zmožnostih. Odpravili se bomo na Koseški bajer, kjer bomo streljali z lokom, odšli na lov na lisico in še kaj. Za kosilo se bomo vrnili v Bajtico, po tem pa bomo še malo ustvarjali.

V petek, 2.11., pa bomo postali znanstveniki. Opravljali bomo različne kemijske, fizikalne in naravoslovne poskuse, rezultate pa si bomo pridno zapisovali v naše znanstvene dnevnike.

S seboj: malica in pijača, copati, ter primerna obutev in obleka.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca. Prijave so odprte do 21. 10. Ko bo za posamezen dan zmanjkalo prostih mest (28 na dan) vas prosimo, da nam v primeru interesa pošljete mail na rod.roznik.lj@gmail.com, saj bo ustvarjena čakalna lista. V primeru, da se kakšno mesto sprosti, vas bomo kontaktirali.

OPOZORILO:

Ker je število mest omejeno (28) in ker se vsako leto soočamo z velikim interesom, vas vljudno naprošamo, da nas v primeru, da se varstva kljub prijavi ne boste mogli udeležiti obvestite v najkrajšem možnem času.

Kontakt: Vanda Stubelj, 041 851 846

Se vidimo!

Rožnikovci