Jesenske počitnice 2019

Tudi med letošnjimi jesenskimi počitnicami bomo taborniki Rodu Rožnik organizirali varstvo otrok. Vabljeni ste člani našega rodu ter vaši prijatelji, bratci, sestrice, …, ki že obiskujete osnovno šolo (1. do 5. razred).

Organizirano varstvo bo potekalo od 28. do 30. 10. 2019 predvidoma med 7.30 in 16.30. Vsak dan se zberemo v Bajtici (Pržanjska 10b), kjer tudi zaključimo. Prav tako je vsak dan poskrbljeno za zajtrk, kosilo in dve malici.

Na kratko o programu:

Ponedeljek, 28. 10.
Prvi dan bomo na kuharskih delavnicah spoznavali hrano z različnih koncev sveta.

Torek, 29. 10.
Z avtobusom se bomo odpeljali v center Ljubljane, kjer bomo obiskali Lutkovno gledališče in si ogledali predstavo. Namesto v Lutkovno gledališče gremo v Kinodvor. Ogledali si bomo film Bacek Jon: Farmagedon. Potem se bomo vrnili v Bajtico, kjer bomo pripravili in odigrali svojo predstavo.

Sreda, 30. 10.
Zadnji dan počitniškega varstva bomo preizkušali naša taborniška znanja. Odpravili se bomo na Koseški bajer, kjer bomo streljali z lokom, postavljali ognje… Za kosilo se bomo vrnili v Bajtico, potem pa na jezikovnih delavnicah spoznavali različne jezike. 

S seboj:

  • copati,
  • primerna obutev in obleka,
  • bolj lačni imate lahko s seboj še malico in pijačo.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca. Prijave so odprte do 20. 10. Ko bo za posamezen dan zmanjkalo prostih mest (28 na dan) vas prosimo, da nam v primeru interesa pošljete mail na info@rodroznik.si, saj bo ustvarjena čakalna lista. V primeru, da se kakšno mesto sprosti, vas bomo kontaktirali.

OPOZORILO:

Ker je število mest omejeno (28) in ker se vsako leto soočamo z velikim interesom, vas vljudno naprošamo, da nas v primeru, da se varstva kljub prijavi ne boste mogli udeležiti, obvestite v najkrajšem možnem času.

Kontakt: Urša Pelicon, 041 847 923

Se vidimo!

Rožnikovci