Jesenske počitnice: Zemlja, ogenj, voda, zrak

Tudi med letošnjimi jesenskimi počitnicami bomo taborniki Rodu Rožnik organizirali varstvo otrok. Vabljeni ste člani našega rodu ter vaši prijatelji, bratci, sestrice…

Organizirano varstvo bo potekalo med od 2. – 4. 11. 2016 med 7:30 in 17:00.

Kratek opis;

Sreda, 2.11.2016:
Odpravili se bomo na posestvo Jurečič, kjer se bomo preizkusili v ježi in negi konj. Ogledali si bomo tudi v kakšnem okolju živijo konji. Po ogledu se bomo vrnili v naše prostore, kjer bomo pojedli kosilo in imeli različne ustvarjalne delavnice.

četrtek, 3.11.2016:
V bajtici bomo imeli kuharske delavnice. Začeli bomo že s pripravo zajtrka, kasneje pa v lovu na lisico poiskali sestavine za kosilo. Kosilo bomo sami pripravili na ognju, na Pržanu. Za konec pa bomo pripravili krajšo olimpijado.

Petek, 4.11.2016:
Dan bomo začeli ob različnih družabnih igrah, kasneje pa se bomo odpravili v center Ljubljane. Tam bomo imeli fotoorientacijo, v okviru katere si bomo ogledali Prirodoslovni muzej Slovenije. Po ogledu, se bomo vrnili v bajtico, kjer bomo pojedli kosilo. Nato pa bomo pri bajtici postavili različne pionirske objekte in sešili blazinice. Za zaključek pa bomo izvedli nekaj poizkusov z vodo.

S seboj: malica in pijača, urbana, copati, primerna obleka in obutev.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca. Prijave so odprte do 16.10.2016.

OPOZORILO:
S strani sofinancerja smo dobili informacijo, da je število mest vsak dan omejeno na 28 otrok. Sam prijavni obrazec bo oblikovan tako, da se ne boste mogli prijaviti za posamezen dan ko bomo dosegli maksimalno število prijavljenih za posamezen dan (28). Da bi lahko zagotovili udeležbo maksimalnemu številu otrok (odvisno od števila izvajalcev za posamezen dan) bomo oblikovali dodaten obrazec (čakalna vrsta), na katerega se boste lahko vpisali v kolikor prijava za posamezen dan ne bo več možna, bi pa želeli, da se vaš otrok udeleži aktivnosti predvidenih za posamezen dan.

Se vidimo!

Rožnikovci