Ko bom velik bom…

člani Društva tabornikov rod Rožnik tudi letos med jesenskimi počitnicami organiziramo varstvo otrok, ki je namenjeno tako našim članom, kot tudi drugim otrokom (bratci, sestrice, prijatelji, …). Varstvo bo organizirano vsak delovni dan šolskih počitnic (26. – 30. 10. 2015), med 7:30 in 16:30 uro.

PRIJAVE SO ZAPRTE
S seboj: malica in pijača, urbana, copati, primerna obleka in obutev.

Pon, 26.10.2015 Odpravili se bomo v Minicity v ljubljanskem BTC-ju, kjer bomo z ogledom kompleksa bolje spoznali določene poklice. Kasneje se bomo vrnili v bajtico, kjer bodo potekale različne ustvarjalne delavnice.

Tor, 27.10.2015 Aktivnost bo potekala v centru Ljubljane. Ogledali si bomo železnisko postajo, Železniski muzej, Š olski muzej, obiskali bomo čevljarja in se na koncu podali na kratko plovbo po Ljubljanici z ladjico.

Sre, 28.10.2015 V bajtici bomo imeli kuharske delavnice, na katerih se bodo otroci lahko preizkusili v pripravi predjedi, glavne jedi in sladice, pripravljali bodo pogrinjke in si zmešali tudi svoje brezalkoholne koktelje.

čet, 29.10.2015 Preizkusili se bomo v orientaciji po Rožniku s katero bomo tudi spoznavali gozd in živa bitja, ki živijo v njem. Cilj je na lokostrelskem strelišču v Kosezah, kjer bomo streljali z lokom, si postavili svoje ognje in si sami spekli kosilo. Na koncu bomo odšli se v bajtico, kjer bodo potekale ustvarjalne delavnice.

Pet, 30.10.2015 Obiskali bomo ljubljanski živalski vrt, si ga ogledali in kasneje postali tudi oskrbniki za en dan. Po tem se bomo vrnili v bajtico, kjer bomo izdelovali lava lučke, okraševali vreče iz blaga in še veliko drugega.